The Hypodermic Danger - Aino - The Freshmaker!

Mitt första gosedjur

Kommer ihåg att mitt första gosedjur var en gosedjur kanin som jag fick av min storbror när jag föddes, det var väl mer min pappa som köpte den men hur som helst så var det min första sak jag fick. Jag har kvar den som minne, man kan ju inte spara på alla sina saker som man hade när man var liten men det är lite kul med något som minne när man blir stor.

Mycket som man skulle kunna spara

Ja det ärr ju mycket som man skulle kunna spara men det är ju lite svårt och man kan ju förstå att föräldrar har svårt att slänga saker som deras barn har gjort men ändå så förstår man att  det är svårt att spara på alla teckning som barnen gör och på alla deras leksaker och prylar som har använts under uppväxten.

Men det är ju lite kul när man hittar gamla saker som man har fjor när man var liten, kommer ihåg en liten bok som jag hittade som jag ha de skrivit när jag gick första klass eller så och den handlade om en igelkott som kommit vilse, sånt är ju rätt gulligt att hitta och sätta sig att läsa.

Ja det är ju kul och det är samma med ens gamla gosedjur som man hade, jag hade så otroligt många så det är ju svårt att spara alla dom och det har vi ju inte gjort heller. Men vissa som var mina favoriter har jag sparat och det är ju lite kul att dom finns kvar. Så det är väl bra att man sparar på en den saker så att man får ha kvar vissa saker även om man inte sparar på allt. Det kan ju vara kul att ge bort till andra  sina favoriter och låta det bli deras.